Sfeervol Kerstevent in de SKF Korfbalhal

 

Op 24 en 25 december organiseert Evangeliegemeente De Regenboog een kerstevent, genaamd ‘All I want 4 Christmas!’ Het event vindt plaats in de SKF Korfbalhal aan de Wageningselaan. Deze locatie is erg geschikt voor een dergelijk evenement.

Achter de schermen wordt de verhuur van deze locatie geregeld door Wim van Walsem, beheerder van de korfbalhal en Ate Brouwer, beleidsmedewerker Sportontwikkeling van Sportservice Veenendaal.

 

Sportservice

Sportservice Veenendaal regelt niet alleen de verhuur van sportaccommodaties aan de Veenendaalse sportverenigingen, ook heeft zij een breed aanbod van sporthallen, sportvelden en andere terreinen om te verhuren aan particulieren en bedrijven.

Uitgangspunt voor de verhuur is dat de activiteit sportgerelateerd is. Bedrijven zijn van harte welkom om tegen concurrerende tarieven een leuk sportevenement voor bijvoorbeeld klanten of medewerkers te organiseren. Brouwer: “Steeds meer mensen huren een sporthal voor bijvoorbeeld kinder- en familiefeestjes. Dat sluit exact aan bij de doelstelling van Sportservice Veenendaal, namelijk het stimuleren van sport en bewegen van inwoners van Veenendaal, en die van de gemeente Veenendaal als groeiende jonge leefstad.”

 

De SKF-hal

SKF is een grote sportvereniging in Veenendaal met ruim 500 leden in alle leeftijdscategorieën. Namens de SKF Korfbalhal is Wim van Walsem actief als beheerder. Van Walsem: “De maatschappelijke waarde voor Veenendaal van verenigingen zoals SKF is groot. Toch hebben veel sportverenigingen moeite om hun vaste lasten te dekken. Door het verhuren van onze hal ondersteunen we onze vereniging.” De combinatie van buitenvelden, een grote sporthal en bijbehorende faciliteiten is uniek in Veenendaal. De hal biedt mogelijkheden voor verschillende sporten en is rolstoelvriendelijk. Van Walsem: “We werken nauw samen met Sportservice Veenendaal. Zo is er een Sport BSO in de SKF Korfbalhal ondergebracht en vinden er doordeweeks sportactiviteiten plaats voor mensen met beperkingen en voor senioren.”

 

Evenement

De Regenboog is erg blij met de mogelijkheid om de SKF-hal af te huren voor hun kerstevent. Door de vele mogelijkheden die het terrein te bieden heeft, is de SKF-hal een prima locatie voor dit evenement. In de grote hal worden kerstdiensten gehouden en op het omliggende terrein is een Kerstplaza met activiteiten voor jong en oud.

 

Wie geïnteresseerd is in de mogelijkheden van verhuur van de Veenendaalse sportaccommodaties, kan contact opnemen of zelfs online reserveren via www.sportserviceveenendaal.nl. Bent u nieuwsgierig geworden naar het kerstevent? Ga dan naar www.alliwant4christmas.nl.